Resurs 36

Backamo OCR 3 augusti 2024

5 kilometer och 100 hinder - en hinderbana som passar alla!
 


Early Bird - pris på 100 platser!!

Anmäl dig till tävlingsklassen eller delta i Run for fun för att det är roligast att göra det tillsammans.

Nu testar vi en helt ny upplevelse jämfört med det du är van vid på vårt lopp. Vi fokuserar på det bästa och hjärtligaste inom OCR. Vi släpper lite på prestigen och skapar mer utrymme för Run For Fun, där glädjen att göra något tillsammans med familj, vänner och kollegor står i centrum.

Förra året sprang vi för livet, det kommer vi fortsätta göra! #runforlife

Det kommer vara masstart för tävlingsklassen och även större startgrupper för run for fun för att förbättra flödet på banan. I starten strävar vi efter att sprida ut startgrupperna med olika moment, inklusive enklare hinder som fler kan ta sig igenom samtidigt, samt lite längre löpsträcka. Det kommer handla om att vara snabb och ta ledningen fram till hindren :) På det sättet får vi en mer spännande tävlingsklass, precis som många av de större eventen.

Vi börjar med tävlingsklassen 11:00, en startgrupp för dem som vill tävla. Först i mål vinner och vi utser topp 3 damer och herrar. För att kunna komma topp 3 krävs att man klarar alla hinder. Inga tidtagningar, inga resultatlistor. Alla som vill tävla är välkomna att delta här. Är du med för att ha kul som de flesta andra? Välj en Run For Fun biljett :)

Alla Run For Fun-deltagare kommer att placeras i startgrupper mellan kl. 11:00 och senast kl. 12:30. För att säkerställa att du startar tillsammans med dina vänner, familj eller kollegor, ange ett "lag-namn" vid anmälan. Vi erbjuder även i år en familjebiljett, ett paketpris för 5 personer (med max 2 vuxna och max 3 barn upp till 12 år).


Snabbfakta Backamo OCR
Plats: Backamo i Ljungskile
Första start: 11:00
Beskrivning: En av Sveriges största hinderbanetävlingar
Banlängden: 5k 100 hinder
Krav på simkunnighet: Ja, i tävlingsklassen. Övriga kan välja bort simmomentet.
Utmaning: Antalet hinder 
Tidtagning: Nej, först i mål vinner
Medalj: Ja, till alla som går i mål
Straffrundor: Nej
 

loading...


Run For Fun
Spring för att ha kul, med kollegor, vänner eller familj. Här finns inga krav! Men självklart bör man testa alla hinder och utmana sig själv och de andra deltagarna.
Alla Run For Fun-deltagare kommer att placeras i startgrupper mellan kl. 11:00 och senast kl. 12:30. För att säkerställa att du startar tillsammans med dina vänner, familj eller kollegor, ange ett "lag-namn" vid anmälan.
Vi erbjuder även i år en familjebiljett, ett paketpris för max 5 personer (med max 2 vuxna och max 3 barn upp till 12 år). Medföljande vuxen ansvarar för och bedömer om barnet ska genomföra ett hinder. En plats ger startplatser till hela familjen (med max 2 vuxna och max 3 barn upp till 12 år). För att säkerställa att ni startar tillsammans med vänner eller mer familj, ange ett "lag-namn" vid anmälan.

Team/förening
Om du är medlem i en friidrottsförening, anmäl dig till Run For Fun och var noga med att ange din förening (klubb) i anmälan. Alla som är med i en förening kommer att starta tillsammans i någon av de första startgrupperna.

Tävlingsklass
Ingen tidtagning, inga resultatlistor. Alla som vill tävla är välkomna att delta här. Först i mål vinner och vi utser topp 3 damer och herrar. För att kunna komma topp 3 krävs att man klarar alla hinder. Är du med för att ha kul som de flesta andra? Välj en Run For Fun biljett :)
Tävlingsklassen startar först, därefter delas alla anmälda upp i startgrupper. Starttider kommer att vara från 11:00 till senast ca 12:30. Startlistor kommer att finnas tillgängliga senast en vecka innan start.
 
Förköp din T-shirt, unisex-modell (bomull) i samband med anmälan senast 30 juni. Hämtas ut i registreringen på tävlingsdagenIngen.
 
Vi hoppas att ses på Backamo lördagen den 3:e augusti!
Startlistor kommer att finnas tillgängliga senast i början av loppveckan.
 
Anmälan är bindande och om evenemanget skulle behöva flyttas, kommer även startplatsen att flyttas.
 


Förköp din T-shirt
Unisex-modell (bomull), köp din t-shirt i samband med anmälan, dock senast 30 juni. Hämtas ut i registreringen på tävlingsdagenIngen.
 
 


Vi hoppas att ses på Backamo lördagen den 3:e augusti!

Startlistor kommer att finnas tillgängliga senast i början av loppveckan.
 


Anmälan är bindande och om evenemanget skulle behöva flyttas, kommer även startplatsen att flyttas.