Resurs 36

Medlemsfest i Göteborg

"Barbecue-tema" på festen i Juni

Festen i höstas blev en riktigt succé där alla som tränar med oss träffades under lättsammare former. Kvällen började med mingel, bubbel och tillhörande tilltugg till bakgrundsmusik av härligt sound.

En uppdukad ljuvlig italiensk buffé lät sig väl smaka. Kvällen fortsatte på dansgolvet till både discoljus och discodunk. De sista gästerna gick hem lagom till frukost, vid 07.00-tiden!!

I juni kommer vi att ha en underbar barbecuefest. Njut av att sommaren är här med bra väder, god mat direkt från grillen och dans under kvällen.

Tid: Juni, mer info om datum kommer.
Plats: Skatås i Göteborg
Utrustning: Anpassade kläder efter väder
Tema: Barbecue
Anmälan: Info kommer
Hur många? : Info kommer

Senaste nyheter

2012 > 04

Måndag 30 april kör vi träning som vanligt. Första maj är det dock ingen träning. Med undantag för Malmö och Halmstad som kör pass !


Bästa träningshälsningar

Military Fitness

Årets LejonKamp blev en riktig kämparinsats!

Totalt ställde 18 tappra deltagare upp sig på startlinjen i Skatås kl. 12.00. Alla beredda på en tuff eftermiddag. Efter tre olika patrulluppdrag och lika många tävlingsmoment kunde segrarna i respektive kategori koras;

Bästa Prestation
Bästa kvinna'

Bästa Man
Bästa Lag

Se resultaten >>>

Den 15 maj kör nästa kurs igång. Nu finns även möjlighet för dig att boka in 2 separata pass under 90 minuter i Åmål med bland annat en hinderbana!

Dom 2 separata passen ingår i kursavgiften.

Mer info >>>

Kållered Icebear anlitar åter igen Military Fitness under sin försäsongsträning. Vi tackar för det förnyade förtroendet.

Detta är en fortsatt utveckling i deras satsning att säkerställa spelarnas fysiska status. Tre gånger i veckan kommer våra instruktörer och drilla deras A-sektion (spelare födda -97 och upp till A-lag). Uppdraget pågår fram till mitten av augusti då spelarna övergår till isträning.

Ansvarig Instruktör:
Tommy Carlsson,
Tel. 031-788 19 91
E-post. tommy@militaryfitness.se

Idrotts Massage Terapeuten:
Stefan Svensson
Tel. 070-535 69 93
E-post. info@imtgbg.com
www.imtgbg.som

 

Den senaste tiden har efterfrågan på vår träning fortsatt att öka. På många av passen har det varit både 30, 40 och ibland över 50 deltagare på passen. Detta tycker vi är jätteroligt men för att kunna kvalitetssäkra vår träning för dig och alla andra som vill träna med oss, inför vi från 16 april tjänsten Boka Pass Online med plats för högst 25 deltagare per pass. Därför har vi även utökat antalet pass under kvällstid. Kvällstid i Skatås har trycket varit extra stort. Därför kommer prova på passen att ske på en helt separat tid.

Enda undantaget från Boka Pass Online är kursdeltagare. Dom har sin plats garanterad till passen genom sin kursanmälan. Alla övriga skall boka sin plats Online för att ha sin träningstid garanterad. Det gäller således alla medlemmar (10-kort, 12-kort, 6- och 12 månadersavtal).

 

Första veckan (16-22 april) kommer att vara en "kom igång period". Både för dig som tränar med oss och även för oss som hanterar systemet. Vi har testkört det under 1 månad i Slottsskogen och är väldigt nöjda med hur bra och enkelt det fungerar.

Så här gör du:

1. Gå in på den plats på hemsidan där du vill träna, där ser du träningstiderna du kan välja mellan. (Välj ort).
2. Klicka på Boka Pass Online knappen. Första gången måste du fylla i dina uppgifter.
3. Boka senast 2 timmar* innan passet genom att välja i kalendern de pass du vill träna. Du kan ha högst 10 pass inbokade.
4. Bekräftelse på din bokning skickas via sms till din mobil 24 timmar innan passet.

Om passet ställs in på grund av för få anmälda, får du ett sms-meddelande av oss minst 1 timma innan passet. Glöm därför inte att kontrollera din telefon INNAN du sticker till passet.

Villkor för pass
Kvällstid: Minst 10 och högts 25 deltagare (gäller även dom separata prova på passen i Skatås)
Morgon: Minst 8 och högst 25 deltagare

* Skatås morgon skall bokning av pass ske senast 21.00 kvällen innan.
Senast 22.00 samma kväll meddelas du om passet är inställt på grund av mindre än 8 bokade deltagare.

Frågor om Onlinebokningen
Maila vår ansvarige här >>>


Bästa träningshälsningar

Military Fitness Sweden

Även i år får Military Fitness förtroendet som samarbetspartner till  Salomon Trail Tour Åmål

På tävlingen den 28 april kommer vi att ansvara för ett inspirerande hinder på banan.

Detta var mycket uppskattat både från deltagare och publik 2011 och i år lovas hindret bli ännu mer publikvänligt och ännu mer

utmanande för deltagarna!

För anmälan och mer information >>>

Military Fitness är ett företag att lita på!

Vi har fått det stora förtroende från arrangören av VM i Teamåkning i Göteborg 2012 att ansvara för säkerhet under tävlingarna på fredagskvällen den 13 april och under finalerna på lördagen.

Ta tillfället och se världseliten live på plats i Scandinavium och passa på att heja fram våra duktiga svenska Teamåkare.

 


VM i Teamåknings officiella hemsida >>>
De svenska lagen i VM i Teamåkning >>>

Under påskveckan tränar vi på som vanligt förutom långfredag, påskafton, påskdagen och  annandag påsk. (Lokala avvikelser kan förkomma).

Vi önskar dig en riktigt trevlig påsk!

Passet idag söndag den 1/4 är tyvärr inställt pga sjukdom. Återkommer inom kort med info inför tisdagspasset.

Etiketter: malmö