MF logga
Foto: Kristina Gillerstedt
Foto: Kristina Gillerstedt

I samarbete med Strömstads Roddklubb

Lejonruset är en hinderbanetävling som sträcker sig runt Strömsvattnet i centrala Strömstad. Årets bana kommer precis som tidigare år att bjuda på en massa utmanande och lekfulla hinder, inslag av vatten och lera och inte minst en massa glädje.
 
Snabbfakta Lejonruset Strömstad
Datum: 11 maj
Start: Strömstad Roddklubb
Mål: Kärleksudden
Första start: 10.00
Banlängd: 5km, runt Strömsvattnet
Beskrivning: Terrängbana i naturskön miljö. Vattenhinder förekommer.
Utmaning: Terrängen 
Krav på simkunnighet: Nej
Åldersgräns: Under 15 år (målsmans tillstånd krävs, finns att fylla i på tävlingsdagen) under 13 år (i sällskap av vuxen)
 
Tävla enskilt, i lag eller ta dig runt banan med vänner i Run for fun.
 
Startavgifter:
Vuxen 395:-
Barn 195:-
Team 1975:-
 
Observera att vuxna och barn anmäls i olika startgrupper, men väljer man samma starttid så kommer man starta tillsammans.
Team: Det ska det vara 5 deltagare i varje lag. Endast lagkaptenen anmäler sig, alltså endast en anmälan/lag. Laget ska hålla ihop från start till mål. Separata startgrupper för lagtävling. I lagtävlingen räknas tiden på lagkaptenen som ska gå sist i laget över mållinjen.
 
Anmälan är bindande och kan du inte komma till start, går den bra att sälja eller överlåta startplatsen. Överlåtelsen görs i Muddest av den person som har startplatsen. Den som skall överta platsen måste ha ett personligt konto med komplett information i Muddest. 
 
Startgrupper och starttider kan komma att justeras.


 

Lokala partners