MF logga

Race or Run for Fun

Run for Fun sker utan officiell tidtagning och startavgiften är 100 kr lägre än raceklassen.

Under OCR Golden Trophy är Du alltid en vinnare när du fullföljer en tävling - Dock har ni säkert olika ambitionsnivåer.

Vill du tävla och fightas om pallplatserna eller för att det är så otroligt kul med brutalt mycket hinder? Oavsett vilket du väljer kommer du att få en helt otrolig upplevelse av  "The most obstacle intense race yet in Northern Europe" (Race Reviewer from OCR Europe).

Blir ni minst 25 anmälda oavsett startgrupp (Elit, race eller Run fun Fun) med samma lagnamn har ni kvalificerat er som ett BIG TEAM. Ni får då kostnadsfritt en yta i anslutning till start- och målområdet på 3x3 meter. Tältet tar ni med själva.

Race

Ålderskrav: 15 år fyllda på tävlingsdagen

Din ambition är att jaga placeringar och bra tider. Därför väljer du att springa med likasinnade. Jämfört med elitklasserna sker ingen diskvalificering om du inte kan ta ett hinder. Däremot vill vi att du gör minst 5 stabila försök innan du ger upp för att fortsätta mot nästa utmaning.

Race är en tävlingsklass där topp 3 placeringarna i respektive klass (herr/dam) premieras med en graverad statyette i glas. 

Startavgiften är +100 kr jämfört med Run for Fun.

Prisutdelning i respektive klass sker ca 10-15 minuter efter att placering 3 har gått i mål.

Run for Fun

Ålderskrav: 12 år fyllda under 2019.

Din ambition är att ta dig i mål där tid och placering inte är det viktiga.  Därför sker heller ingen officiell tidtagning.
Startavgiften är 100 kr lägre än i tävlingsklasserna Elit, Qualifier och Race.
  
Run for Fun startar efter Race-klassen. 

Deltagare i Run for Fun har inget krav på sig att ta samtliga hinder. Straffrundor förekommer ej. OCR Golden Trophy är den tävling i Sverige som har absolut mest hinder så skulle du välja att stå över något hinder, kan du ändå med gott samvete ta dig i mål för att få din välförtjänta medalj.