MF logga

Backamo Rock´n Run OCR 2022
19-20 augusti

loading...

Årets viktigaste lopp, ett event / festival där vi lyfter den psykiska hälsan till förmån för flera olika organisationer som verkar mot självmord och psykisk ohälsa.

Lyssna på grym musik under två dagar för en god sak, du kan även delta i hinderbaneloppet(lördag) där banden och publiken kommer lyfta deltagarna över, under och igenom hinder till oanade höjder med en rejäl dos energi.

Klara för Rock ´n Run:

- Dregen (konferencier)
- Dead by April (lördag)
- Martina Edoff
- Electric Hydra
- Grand Design
- Chugger
- Black House Hill
- Pannben

Fler band kommer att presenteras inom kort.

Spelschema kommer inom kort

Konferencier: Dregen

loading...

På Rock ´n Run OCR kan du njuta av riff, takt och decibel både som deltagare på hinderbanan och publik. Genomför så många varv du hinner under en timme.

Lyssna på hårdrock / metal under hela dagen och umgås med vänner till mat och dryck och varför inte ta ett svalkande bad på området.

Vi vet vilken glädje och gemenskap som skapas runt våra OCR. Förväntning och anspänning innan, utmaningen inför hinder och tacksamheten när man får en stöttande hjälpande hand på väg igenom. Den fina gemenskapen med alla deltagare när man andas ut och endorfinet pumpar i kroppen efter loppen.

På livets "hinderbana" är det helt andra förutsättningar och nu vill vi göra skillnad med Rock n Run OCR för alla de som kämpar och är drabbade på olika sätt.

Kultur och aktivitet är viktiga grunder för bättre hälsa och ett berikande funktionellt liv, därför kopplar vi nu på en rejäl dos med energifull rockmusik i ny form.

Med Rock ´n Run vill vi synliggöra dem som har det tufft mentalt och inte riktigt orkar med. Vi ge alla som på olika sätt är drabbade en ”osynlig hand" i ryggen och med denna bidra med kraft och hopp. Många fler än vi tror har det jobbigt med sin psykiska hälsa och har svårt att ta sig vidare utan tillräckligt stöd.

Snabbfakta hinderbanan:

Plats: Backamo, LjungskilePlats: Backamo i Ljungskile
Banlängd: -
Krav på simkunnighet: Nej, men vattenhinder förekommer
Tidtagning: Nej, spring så många varv du vill och hinner under en timme
Medalj: Ja, till alla som går i mål
Straffrundor: Nej

Boende på Backamo

Camping med både plats för husbil/husvagn och tält. Bokas i samband med biljettköp

Varmt välkommen, Horns Up!

Om eventet skulle bli inställt, oavsett anledning återbetalas biljetter, startplatser, camping och t-shirt. 

Samarbetspartners